کابل خودنگهدار
کابل آلومینیومی خودنگهدار
اکتبر 16, 2022
کابل کنترل
معرفی کابل کنترل (کابل فرمان)
اکتبر 24, 2022

مدل‌های کابل تلفن مخابراتی

کابل مخابراتی

کابل مخابراتی

  • کابل‌های مخابراتی مسی :

این نوع کابل‌ها، مغز مسی دارند و به دو روش هوایی و زمینی مورد استفاده قرار می‌گیرند. کابل‌های مسی هوایی عموما درون و بیرون ساختمان استفاده می‌شود و دارای روکش از جنس PVC و انعطاف بالاتری نسبت به کابل های مخابراتی زمینی هستند و به نوعی کابل انتقال داده نیز محسوب می شوند.

  • کابل هوایی ساده:

کابل هوایی تلفن اغلب در حداکثر ۱۰۰ زوج و در قطر های ۰.۴، ۰.۵ و ۰.۶ میلی متر عرضه می‌شود.

  • کابل زمینی:

این کابل ها روکشی از جنس HDPE و به رنگ مشکی دارند. دارای انعطاف پذیری کمتری نسبت به کابل های هوایی هستند. این کابل ها در بیرون ساختمان کاربرد دارند. این محصولات اغلب در قطرهای ۰۴، ۰.۵ و ۰.۶ میلی متر عرضه می شوند و تعداد زوج آن ها از ۲ تا ۱۰۰ زوج است.

  • کابل ژله فیلد خاکی BFC:

جهت کابل کشی در داخل کانال از این نوع کابل‌ها استفاده می‌شود. این محصولات دارای عایق پلی اتیلن هستند. میان هادی‌های آن‌ها از ژله گرم نفتی و ضد آب پر شده‌است. از این کابل‌ها در زمین و به صورت دفنی نیز می‌توان استفاده کرد. ژله به کار رفته شده در ساختار آن در تغییرات آب و هوایی (هوای سرد و گرم)، از خود مقاومت نشان می‌دهد و باعث جلوگیری از صدمه دیدن کابل و نفوذ رطوبت به ساختمان کابل می‌شود.

    • کابل ژله فیلد کانالی CFC
    • کابل ایرک کانالی CUC
    • کابل هوایی مهاردار SSC
    • کابل دوبل هوایی مهاردار DW
    • در این مدل کابل‌ها با قرار دادن یک سیم بکسل در کنار زوج‌های بهم چسبیده، از خم شدن بیش از حد کابل جلوگیری می‌شود.

 

کابل فیبر نوری :

کابل مخابراتی نوری کابل‌ها از رشته‌های باریک سیلیکا (یا شیشه و یا پلاستیک) ساخته می‌شوند و توانایی انتقال اطلاعات با سرعت بالا را دارند. کابل‌های فیبر نوری با توجه به نوع کاربرد در محیط (هوایی، زمینی، دریایی یا حتی خاک)، قابل استفاده در خارج و داخل ساختمان هستند و در دو نوع کابل فیبر نوری درونی و بیرونی ساختمان، تولید می‌شوند. کابل فیبر نوری از مقاومت بالایی در برابر آتش‌سوزی یا رطوبت برخوردار است و در عین حال وزن کمی دارد و همین ویژگی‌ها باعث شده تا بتوان از آن‌ها در محیط‌های بیرونی و داخل کانال‌ها استفاده کرد. از دیگر ویژگی‌های این نوع کابل می‌توان به تحمل دمایی آن از  40- تا 80+ درجه  و پوشش ضد جونده اشاره کرد. روکش این کابل‌ها به دلیل اینکه در محیط‌های داخلی هم استفاده می‌شوند فاقد مواد سمی یا هالوژن می‌باشد. از انواع این کابل‌ها می‌توان اینترکانکت، تایت بافر، رایزر، توزیعی، ریبون و… را نام برد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*

استعلام قیمت و سفارش